24 Temmuz 2012 Salı

Keep the Faith

Bon Jovi Keep The Faith.jpgKeep the Faith, 3 Kasım 1992 'de Mercury Records tarafından yayımlanan Bon Jovi'nin beşinci stüdyo albümüdür. Grubun 1988 yılında yayımlanan New Jersey albümünün ardından dört sene içinde yayımladıkları ilk albümdür. Prodüktörlüğünü Bob Rock'ın üstlendiği albüm, Kanada'nın Vancouver şehrinde kaydedilmiştir.

Keep The Faith, grubun solo projelere ağırlık verdiği ve grup içi ilişkilerinin iyi olmadığı bir dönemin ardından yayımlandığı için bir geri dönüş albümü niteliği taşımaktadır. Bu nedenle Keep the Faith albümü grubun kariyerindeki ikinci sayfanın başlangıcı olarak kabul edilir. Albüm kapağı dört sene aradan sonra yeniden bir araya gelen grup üyelerinin birlik beraberliğini simgelemektedir. Keep The Faith, grubun seksenli yıllardaki çalışmalarına nazaran daha olgun bir albüm olarak görülmüştür.

2006 yılında Classic Rock ve Metal Hammer dergilerinin hazırladığı 90ların En İyi 200 Albümü listesinde yer alan Keep The Faith Kerrang! dergisinin hazırladığı Ölmeden Önce Dinlemeniz Gereken 100 Albüm listesinde 21. sırada yer almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder