28 Temmuz 2012 Cumartesi

İlkokul Kayıtları Sorgulama 2012 2013

İlkokul kayıt sorgulama meb 2012-2013, İlkokul 1. sınıf kayıt yeri sorgulama, Okul kaydı sorgulama , ilkokul kayıt sonuçları sorgulama 2012 2013 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin internetten e-okul sistemi ile adrese bağlı kayıt işlemi henüz başlamadı. 15 Haziran 2012 tarihine kadar hangi okul ilkokul hangi okul ortaokul olacağı belli olacak. Daha sonra kayıt bölgeleri bu okullarla e-okul üzerinden ilişkilendirilecek. Daha sonra e-okul sistemine bu sene birinci sınıfa başlayacak olan öğrencilerin listeleri adrese dayalı olarak aktarılacak. Okul idareleri tüm öğrencilerin kayıtlarını yapacaklar.

E okul 1. sınıf kayıtları

2006 doğumlular ve 2007 doğumluların Ocak , Şubat ve Mart ayında doğanların kayıtları sistem tarafından otomatik yapılacak. Bu öğrencilerimizden herhangi bir özrü olanlar sağlık kurulu raporuyla 1 yıl kayıt erteleyebilecekler.hangi okula kayıt yaptıracağız
Önemli Not OKUYUN :  Aşağıdaki linke tıklayarak çocuğunuz T.C kimlik numarasıyla kayıt olduğu okulu öğrenebilirsiniz. Giremeyenler İnternet Explorer tarayıcı kullanın , Chrome ya da Firefox gibi tarayıcılarla öğrenemezsiniz.
2012-2013 İlköğretim hangi okula kayıt yapılacağını öğrenmek için
TIKLAYINIZ
1 Nisan 2007 – 30 Eylül 2007 tarihi arasında doğan çocukların kayıtları eğer velileri okul idarelerine başvururlarsa ve çocuklarını okula göndermek istediklerini beyan ederlerse bu öğrencilerimizin de kayıtları yapılacak.
ilkokul kayıt sorgulama
e okul 1. sınıf kayıtları
1. sınıf kayıtları için gereken belgeler;
1. sınıf kayıtları adrese dayalı olarak yapılcağından öğrencilerden ikametgah kağıdı istenmeyecektir.
Okula sadece nüfus cüzdanı fotokopisi bırakmak yeterli olacaktır.
60- 66 ay arasındaki çocuklarımız ise öğrencileri okula göndermek istediklerine dair veli izin dilekçesi dolduracaklardır.
İlkokul kayıtları 23 Temmuz’da başlıyor
Okul dönüşümlerinin tamamlanmasıyla birlikte MEB’e bağlı Kayıt Komisyonları, 1’inci sınıfa başlayacak öğrencilerin kayıt bilgilerini okullara göndermeye başladı. Kayıtlar 23 Temmuz’dan itibaren yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder