19 Temmuz 2012 Perşembe

Blogger Yazı İçinde Reklam Yayınlama

Blog yazarken gelir elde etmek isteyenlerin sayısı az değil. Bu işi maddi olarak yapanlar çok kısacası. Şimdi bloglarından gelir elde etmek isteyenler için işe yarar bir eklentiyi sizlere sunuyorum. Bu eklenti sayesinde reklamlarınızın konumu değişecek ve ziyaretçilerinizin daha fazla göreceği bir yere gelecek. Bu sayede özellikle Google Reklamları bakımından etkili bir yöntemi edinmiş olacaksınız.

Tıklamalarınızı arttırmanın bir yolu da diyebiliriz Blogger Yazı İçinde Reklam Yayınlama seçeneğimiz için. Bu yöntemi sayfanızda uygulamak oldukça basit bir iki adımdan oluşuyor, dikkatle ve eksiksiz olarak adımları uygulamanız yeterli. Bir kez yaptığınızda artık tüm yazılarınızda reklamlarınız yazı içerisinde görünecek ve gelirinizi arttıracak bir yöntem olarak yer edinecektir.

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><div style='float:center;'>

REKLAM KODUNUZU BURAYA YAPIŞTIRIN

<br/></div></b:if>

Şimdi kodu nereye uygulayacağınızı anlatayım. Blogger yönetim panelinizden Tasarım > HTML'yi Düzenle sekmelerine sırasıyla tıklayın. Açılan sayfada "Widget Şablonlarını Genişlet" kutucuğunu işaretleyin ve sonra CTRL + F yardımı ile data:post.body kodunu bulun. Eğer reklamın yazınızın hemen altında yayınlanmasını istiyorsanız, verdiğim kodu data:post.body kodunun hemen altın, üstünde yayınlanmasını istiyorsanız da hemen üstüne yapıştırın.

Son olarak reklam kodlarınızı çevirmeniz gerektiğini de söyleyeyim. Yani REKLAM KODUNUZU BURAYA YAPIŞTIRIN yazan yere direk olarak kodlarınızı yapıştırırsanız reklamlarınız yayınlanmayacaktır. Bunun için önce buraya tıklayarak açılan sayfadaki kutuya reklam kodlarınızı yapıştırın ve CONVERT AD CODE butonuna tıklayın. Sonra açılacak olan sayfadaki kutunun içindeki çevrilmiş kodlarınızı alıp REKLAM KODUNUZU BURAYA YAPIŞTIRIN yazan yere ekleyin.

Hepsi bu kadar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder