19 Temmuz 2012 Perşembe

Facebook Durum Beğenme Hilesi Dikkat facebook fotograf begen hilesi

Facebook Durum Beğenme Hilesi
Not: Facebook Beğen Hilesi Video Görüntüleri Güncellenmiştir.
Facebook’ta “Beğen” düğmesi var da “Beğenme” düğmesi var mı?
Artık neredeyse bütün internet sitelerinde karşımıza çıkan “Beğen” (Like) düğmelerinden yola çıkarak “Beğenme” (Dislike) düğmesi fikrini hayata geçiren bir grup programcı hedeflerine koşar adımla ilerliyor.
Hemen uyaralım, Facebook’ta resmi olarak duyrulmuş herhangi bir “Beğenme” düğmesi bulunmuyor. Eğer arkadaşlarınızdan size “Beğenme” düğmesini kullanabilmeniz için tıklamanız gereken bir link içeren mesajlar gelirse sakın tıklamayın!
Bu bağlantıya tıkladığınızda bütün profil bilgileriniz “Beğenme” düğmesini yaptıklarını iddia eden kişilerin eline geçmiş oluyor. Ayrıca yazdığınız mesajların altına eklenen reklamlarla listenizdeki arkadaşlarız da tuzağa düşürülmeye çalışılıyor.
Tabii ortada “Beğenme” tuşu falan yok. Bu özelliğin çok tutacağını düşünen çakal programcılar şimdiden çok sayıda kişinin profil bilgisini ele geçirdi bile.
Eğer duvarınızda “Beğenme” düğmesi ile ilgili arkadaşlarınız tarafından gönderilmiş yazılar görürseniz hemen kaldırmanızı öneririz. Böylece listenizdeki kişilerin tuzağa düşmesini önlemiş olursunuz.

1 yorum:

  1. Evet o tür uygulamalar kesinlikle zararlı bende detaylı bir yazı yazmayı düşünüyorum o uygulamalar hakkında.

    YanıtlaSil