8 Temmuz 2012 Pazar

bosch servis merkezi

Bosch servis
444 25 89
Bosch ev aletlerinizde oldukca canınızı sıkan arızalarmı var yada eski performansında çalışmıyormu bunu dert etmeyin sizin bosch ürünlerinzin kaliteli ve güvenilir bir servise ihtiyacı var ,bosch Servisgarantili ve profesyonel bosch servis tüm ihtiyaçlarınıza anında müdehale edebilen oldukca tecrübeli ekibiyle, yerinde servis hizmetleri ile sorunsuz arıza onarımları yapmıştır.Garanti kapsamını doldurmuş ürünlerinize uygun fiyat güvencesiyle 1 yıl garantili malzeme ve işçilik veriyoruz,sizde bosch servis hizmeti veren firmamızın avantajlarından yararlanmak için hemen arayın Sizinde ürünlerinde olabilecek sorunlar firmamız tarafından giderilir Tek yapmanız gereken bizi çağrı merkezimizi aramak,bosch servisi istanbul tüm bölgelere bosch Servisgarantili ve güvenilir servis hizmeti vermektedir,sizinde eğer iytiyaçlarınız varise 444 25 89′u aramanız yeterlidir…

bosch Beyaz Eşya Servisi, bosch Ankastre Servisi, bosch Kombi Servisi ve bosch Klimanıza servis talepleriniz için 444 25 89 numaralı çağrı merkezlerimizi arıyarak bize ulaşabilirsiniz.
Bosch servis desteğinin en önemli özelliği zamanlamadır. Bizler bu durumun öneminin farkında olarak, 7/24 elinizin altında olan çağrı merkezimizle bize dilediğiniz vakitte ulaşmanızı sağlıyor, arızalarınızı en hızlı şekilde onarıyoruz.

1 Yıl Garanti
Bosch Yedek parçalarımıza ve sunduğumuz işçilik hizmetine verdiğimiz 1 senelik garantinin nedeni, sizlerle güvene dayalı bir ilişki kurma isteğimiz, ve sizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamamızdır.

Bosch Beyazeşya Servisi, Bosch Ankastre Servis, Buzdolabı Servisi, Fırın Servisi, Bulaşık Makinası Servisi, Çamaşır Makinası Servisi hizmeti tüm istanbul geneline hizmet ağı ile ürünlernize 1 yıl işçilik ve parça garantisi verilmektedir. bosch Servis talepleriniz için 444 25 89 numaralı çağrı merkezlerimizi arıyarak bize ulaşabilirsiniz
7-24 Bosch Çağrı Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder