30 Haziran 2012 Cumartesi

PSP-3000 serisi

PSP 3000.jpg
Sony firması tarafından geliştirilen en gelişmiş PSP versiyonudur. En belirgin özelliği slim ve lite serisine oranla çok daha yüksek kalitede ve fazla pixel bulundurmasıdır. Sony, PSP-3000'in raflardaki yerini aldığına dair bir basın konferansı düzenledi. Daha gelişmiş bir ekran ve dahili mikrofona sahip olacak olan yeni PSP-3000, Sony'nin avuçiçi eğlence imajını oldukça geliştirecektir.

Şimdilik sadece Ratchet and Clank bundle paketiyle satışa sunulacak olan yeni PSP modelini ayrı satın almak isteyenler biraz daha beklemek zorundalar. Ratchet and Clank Bundle paketinin içinde ise bir adet Ratchet and Clank: Size Matters UMD'si, National Treasure 2: Book of Secrets UMD'si, 1 GB memory stick ve son olarak mistik gümüş renginde PSP-3000 bulunmaktadır.En son,kasım 2008 de 3004 modeliyle piyasaya çıktı.Bundada skype,mikrofon desteği sağlanmaktadır.

Sony, PSP 3000 ile avuçiçi konsol piyasasını bir süre lider götürecek gibi görünüyor, ancak Nintendo'da bir yandan DSI çalışmalarını hızlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder