11 Ağustos 2013 Pazar

Watcher in the Attic (2002-Japonya-90 Dakika-Romantik)

Watcher in the Attic izle
filmin konusu;

2002 yılında Japonya'da çekilen Watcher in the Attic filmi bazı sahneleri nedeniyle büyük eleştiriler almış ve yaş sınırı konularak vizyona girmiştir.

Filmde bir cinayete tanık olan kadın katil tarafından bir odaya hapsedilir ve defalarca taciz ve tecavüz edilir.

Bu durumdan kurtulmak için yapacağı hiçbirşey olmayan kadının bu durumun hayat boyu sürmesini engellemek için intihar etmeyi düşünür...


bilgiler;
yapım;2002-Japonya
tür;erotik-gerilim
süre;90 dakika
dil;Orjinal

Watcher in the Attic filminden kareler

Watcher in the Attic izle

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Bir yudum sevgi filmi [yeşilçam,yerli,erotik] full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd film izle indir

Bir yudum sevgi


Aygül, dört çocuğunu işsiz güçsüz, hayırsız kocasının yardımını görmeden büyütmeye çalışan mutsuz bir kadın. İş başa düştü diyerek bir fabrikada çalışmaya başlar ve bu onun bilinçlenme sürecinin ateşleyicisi olur. İşe yaramaz kocasını terk eder, çocuklarını alıp başka bir eve taşınır ve bu arada söylentilere aldırış etmeden fabrikadaki işi bulmasına aracı olan adamla yakınlaşmaktan kaçınmaz...


Tek part izle :


Terketme Sanatı-Il Commissario Lo Gatto (2005-Fransa-99 Dakika)

terketme sanatı izle
filmin konusu;

Terketme Sanatı filminde Çok mutlu bir yaşantıları olmasına rağmen evli çift cinsel hayatlarında çok da mutlu bir dönem geçirmemektedirler.

Bunun önüne geçmek için çok radikal bir karar alan çift belirli bir süre evli değilmiş gibi davranıp kendilerine yeni partnerler bulacaklardır.

İlk başlarda çok zorlanmalarına rağmen bu hayatlarına uyum sağlayan çift çok daha mutlu olduklarının farkına varmışlardır.

bilgiler;
yapım;2005-Fransa
tür;dram-erotik
süre;99 dakika
oyuncular;Charles Berling,Clément Sibony

Terketme sanatı filminden resimler

Terketme Sanatı İzle

Hititya Madalyonun Sırrı (2013) [yerli film,aksiyon,macera] full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

hititya madalyonun sirri full indir

Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, bir gün, kendilerini bambaşka bir evrende, Hititya’da bulur. Burada, özel güçlere sahip olduklarını, annelerinin bir tanrıça olduğunu ve dünyayı kötülükten ancak onların kurtarabileceğini öğrenirler. Ancak bu tehlikeli macerada öğrenecekleri sadece bunlarla sınırlı değildir.Savaşçı dedeleri Taruyla, Hititya halkıyla, esir edilmiş çocuklarla ve kötülüklerin efendisi Zabab ile karşılaşan üç kardeş, en büyük keşfin içlerinde gizli olduğunu fark edecektir.Acaba Alaz, Yaman ve Nehir Zabab’ı yenip, annelerini kurtarmayı başarabilecek midir? Zorlukları beraberce atlatmaya kararlı olan birbirinden çok farklı üç kardeşin, iyiliği, sevgiyi ve cesareti keşfedişinin öyküsü.



Tek part izle :


Paranın Tadı (+18,erotik,dram) full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

2012thetas

“Paranın Tadı”, “Chaebul” aileler olarak bilinen Koreli şirketler dünyası ve onların arzuları, aşkları, nefretleri, seks hayatları ve işledikleri cinayetlerle ilgilidir.


Tek part izle :


Doğal Kahramanlar filmi [2013] (animasyon,aksion,macera,komedi) full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

epic turkce dublaj indir

Genç bir kız bir anda kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Kendinin bambaşka bir dünyanın içinde bulan Mary kendi dünyasında olduğundan çok daha inançlı bir şekilde onlara yardım etmek için çalışacaktır. Bir grup ayak takımı ile iş birliği yapan Mary, hem onların dünyasını hem de bizimkini kurtarmaya çalışacaktır.


Tek part izle :


El Cin filmi [2013] (korku,yerli film) full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

elcin filmini full indir

İstanbul’un sahil ilçesi Şile’de küçük bir kız kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır. Olaylardan habersiz, kendi halinde yaşayan 5 üniversiteli genç, bir anda bu kızla ilgili garip olaylar yaşamaya başlarlar. Aniden beliren, telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar, lanetli olaylar çevrelerini sarar.Kızla ve ailesiyle hiçbir ilgileri yokken neden bu görüntülerle karşılaştıklarını çözemezler. Kendi kendilerine bir çıkış yolu ararken, gizemli kaçırılmanın ardındaki sırlar onları cinler alemine doğru sürükler. Ölüm ve hatta ondan daha korkunç olan acılar şimdi çok daha yakındır.Dabbe ve Semum filmlerinin yönetmeni Hasan Karacadağ’ın imza attığı son korku filmi olan El-Cin , bu coğrafyanın en bilinen mistik olgularından olan ‘cinler alemini’ beyazperdeye taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız, Hande Kaptan ve Alper Kadayıfçı gibi isimler yer alıyor.



Tek part izle :




Help Me Eros - Kurtar Bizi Eros (2006-Japonya-Dram-Erotik)

help me eros izle
Filmin konusu;

HELP ME EROS filminde çok zengin ve başarılı bir borsacıyken tepetaklak olan hayatı Ah Jie'i uyuşturucu bağımlısı yapmıştır;

İntihar yardım hattında gönüllü çalışan tecavüz mağduru Chyi çok mutsuzdur.

Ah Jie’nin evinin yakınında fındık satarak geçimini kazanan Shin ise hiçbir zaman hakettiği yaşama kavuşamamıştır..

Biri bizi gözetliyor programı gibi bir odaya hapsedilen bu 3 japon ve yaşadıklarının anlatıldığı film otoritelerden tam not aldı.

bilgiler;
yapım;2006-Japonya
tür;dram-erotik
süre; 77 dakika
dil ; orjinal

Help me eros filminden kareler

Help me eros izle

9 Ağustos 2013 Cuma

Şehvet Suçları (2009-Fransa-Dram-Romantik)

şehvet suçları izle
Filmin konusu;

Şehvet suçları filminde Maria delaFuente canlandırdığı karakter olan Rebecca çok genç ve güzel bir kadın olmasına rağmen kocasından hakettiği sevgiyi bulamamış ve şiddet görmektedir.

Alkolik kocası her içki içtiğinde onu kıskanmakta ve çeşitli bahanelerle karısına şiddet uygulamaktadır.

Rebecca ise ayrılmak istese de kimsesiz olduğu için buna cesaret edememekte ve hayatını bu şekilde sürdürmeye devam etmektedir.

Arturo ile karşılanca bütün hayatı baştan aşağıya değişir.Arturo Rebecca'nın hayallerindeki adamdır ve çok da yakın davranmaktadır.

Aralarında başlayan tutkulu aşk onları çok mutlu etse de Rebecca'nın kocasının bu durumu öğrenmesi hayatlarını karıştıracaktır.

bilgiler;
yapım;2011-ingiltere
tür;dram-erotik
süre;89 dakika
oyuncular; Emilio Guerrero-Maria delaFuente


Şehvet Suçları filmi resimleri

Şehvet Suçları İzle

Bakireler Diyarı - Virgin World (2007-Amerika-Romantik)

bakireler diyarı izle
filmin konusu;

Hayatı boyunca kadınlar ile arası ile olan ve 28 yaşına kadar birçok kadınla birlikte olan Tommy hiç aşık olmamıştır.

Ancak yaz tatilinde gittiği bir hayli güzel kızın bir arada yaşadığı kasabada bu şımarık genç sonunda aradığı aşkı bulacaktır.

Bakireler diyarında birbirinden güzel kızların iç içe yaşadığı her erkeğin hayalini kurduğu bu kasaba birilerine aşkı birilerine ise cinselliği öğretecektir.

bilgiler;
yapım;2012
tür;komedi-erotik
süre;94 dakika
oyuncular; Hayden Christensen,Mischa Barton

Bakireler diyarı filminden kareler

Bakireler diyarı İzle

8 Ağustos 2013 Perşembe

Lelle Belle (2010-Amerika-Dram-Erotik-98 dakika)

lellebelle izle
filmin konusu;

Lellebelle filminde Anna Raadsveld'in canlandırdığı karakter olan Belle tam bir müzik hayranı olan bir kadın olarak hayatını sürdürmektedir.

Hayatında müzik dışında fazla birşey yoktur ve en önemli yeteneği de keman çalmak olan Belle küçük bir kasabada hayatını sürdürmektedir.

Özel hayatında ise kendisini anlayacak ve seveceğini bekleyen Belle etrafındaki arkadaşlarından etkilenerek erkekleri tanımaya çalışır.

Hayatında erkekler ile hiç yakın ilişkiler kurmayan bu kadın hayatı keşfetmeye ve kendini değiştirmeye çalışacağı çok farklı ve heyecanlı bir dönem geçirecektir.

bilgiler; 
yapım;2010-amerika
tür;dram-erotik
süre;88 dakika
oyuncular;Anna Raadsveld-Benja Bruijning,

Lellebelle filminden kareler

Lellebelle izle

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu-The Loss Of Sexual Innocence (2013-Dram)

cinsel masumiyetin kayboluşu izle
Filmin konusu;

Saffron Burrows ve Kelly Macdonald gibi iki önemli Hollywood aktristinin başrollerde yer aldığı 1999 yapımı bir film.

Filmde iki kadının hayatlarında yaşadığı sıkıntılardan dolayı değişen arzu ve istekleri üzerine yoğunlaşan bir sinema yapımı.

Filmde iki kadın dramatik hayatlarını güzelleştirmek için cinsel deneyimler yaşamaya başlarlar ancak bu durum onları daha da kötü bir hayata doğru itmektedir.

Yönetmenliğini Mike Figgis'in yaptığı film ingiltere'de eleştiriler almış ve beğenilmemiştir.

bilgiler;
yapım;1999-İngiltere-Abd
tür;dram-erotik
süre;1 saat 46 dakika
oyuncular;Saffron Burrows-Kelly Macdonald

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu resimleri

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu-The Loss Of Sexual Innocence fragmanı

47 Ronin (2013-Fantasik-Keanu Reeves)

47 ronin izle
filmin konusu;

2013 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan 47 Ronin filminde ünlü oyuncu Keanu Reeves başrolde yer alıyor.

filmin konusuna gelirsek ;

Japonya'da ustalarını kaybedenlere verilen isim Ronin'dir.Filmde ustasız kalan 47 tane ronin intikam duygusu ile yola çıkarlar.

bilgiler;
yapım;2013-amerika
tür;fantastik-macera-aksiyon
süre;100 dakika
oyuncular;Keanu Reeves-Rinko Kikuchi

47 Ronin filminden resimler

47 ronin filmi fragmanı izle

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Sevimli Canavarlar Üniversitesi-Monster 2 (2013-Animasyon-100 Dakika)

sevimli canavarlar üniversitesi izle
Filmin konusu;

Sevimli Canavarlar serisinin ikinci filmi ilk film kadar beğenilmese de yine izlenmeye değer bir yapım.

2001 yılında vizyona giren Sevimli Canavarlar-Monster filmi büyük bir gişe başarısı elde edip otoritelerden tam not almıştır.

Bu nedenle devam filmi gelecek siye bekleyenler çok uzun bir dönem beklemek zorunda kalsalar da 2013 yılında bekledikleri film gelmiştir.

Serinin ikinci filmi Sevimli Canavarlar Üniversitesi adıyla vizyona girmiştir hala vizyonda olan film gişede hatırı sayılır bir rakam yakalamıştır.

Filmde Mike ve Sulley’nin geçmişine dönüp tanışmaları ve çok farklı olmalarına rağmen nasıl dost oldukları anlatılıyor.

bilgiler;
yapım;2013-amerika
tür;animasyon-komedi-macera
süre;1 saat 40 dakika
dublaj;Steve Buscemi-John Goodman-Jennifer Tilly

Sevimli Canavarlar Ülkesi film resimleri

 Sevimli Canavarlar Üniversitesi filmi fragmanı

Maskeli Süvari 2013 [aksiyon,macera,western] full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

Maskeli Süvari : Afis

Butch Cavendish, Vahşi Batı eyaletlerinde nam salmış azılı bir hayduttur ve çetesiyle işlediği cinayetler, yıllardır sürdürdüğü zulüm nedeniyle idama mahkum olmuştur. Tren yolu açılış töreninde halka 'armağan' olarak asılmasına karar verilmiştir, fakat onu kasabaya taşıyan tren vagonundan kaçmayı başarır. Peşine takılan bölge süvarilerini ise pusuya düşüren Cavendish'in önünde şimdi kimse kalmamıştır. Kendisini adalete adamış, gizemli maskeli bir süvari ve yüzü 'savaş' boyasıyla kaplı Kızılderili Tonto dışında... 
İlk kez 1930'lu yıllarda ABD'de bir radyo programında ortaya çıkan Maskeli Süvari karakteri daha sonra televizyon dizisi ve sinema filmleriyle ete kemiğe bürünmüştü. Bu son Maskeli Süvari filmde Kızılderili ruhani savaşçı Tonto'yu Johnny Depp canlandırırken, hukuk adamlığından süvariliğe geçiş yapan John Reid'ı ise Armie Hammer canlandırıyor. Birbirlerine zıt iki karakterin, yolsuzluk ve açgözlülükle savaşmak için bir araya geldiği macerayı ise Karayip Korsanları serisine imza atan Gore Verbinski üstleniyor. 


Tek part izle :





Kutsal Motorlar 2013 [aksiyon,dram,fantastik] full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

Kutsal Motorlar : Afis


Cesar o gün her sabah yaptığı gibi işe gitmek için elinde çantası, yaşadığı görkemli malikaneden çıkar, beyaz limuzinine doğru yürür. Çevresindeki korumalar ona eşlik ederken, şoförü Celine kendisine kapıyı açar ve yol boyunca o gün tamamlamaları gerekan randevularından konuşurlar. Cesar eline yaşlı bir kadın peruğu alıp onu düzeltmeye başlayıncaya dek her şey normal gibi görünmektedir. Peki gerçekten her şey bu kadar normal midir? 

Fransız sinemacı Leos Carax'ın 13 yıl aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmi tam bir deneysel sinema süreci. Bir hikayeden diğerine atlayan Cesar karakteri ve onun "randevu" adı altında büründüğü kılıklar, karakterler arasındaki geçişler ve tüm hikayeler boyunca farklı filmlere yapılan göndermeler seyircilerin akılını kurcalayacak boyutta. 
Bu filmiyle 65. Cannes Film Festivali'nin yarışmalı bölümüne de katılan yönetmen, kadroya başrol oyuncusu Denis Lavant'ın yanı sıra Kylie Minogue, Eva Mendes, Edith Scob ve Michel Piccoli gibi isimleri de dahil etti.




Tek part izle :


Sevimli Canavarlar-The Monster (2013-Animasyon-1,5 Saat)

sevimli canavarlar izle
filmin konusu;

2001 yılında vizyona girdiğinde böylesine güzel bir animasyon filmi olduğu hiç kimse tarafından beklenmiyordu.

Fazla reklam çalışması yapılmamış ve sıradan bir film izlenimi yaratan Monster-Sevimli canavarlar büyük bir başarı yakalayarak sinema dünyasını şaşırtmıştı.

Hayatlarına devam etmek için gerekli olan enerjiyi elde etmek için insanlara yakın yerlere gelmek zorunda kalmış canavarların komik hikayesinin anlatıldığı bir animasyon filmi.

Enerjilerinin bitmesi ise insanların canavar yüzünden attıkları çığlıkların sona ermesi.Enerjilerini çığlıklardan alan canavarlar küçük bir kız ile karşılaşınca işler karışıyor.

bilgiler;
yapım;2001-amerika
tür;animasyon-macera-komedi
süre,1,5 saat
oyuncular;Steve Buscemi-John Goodman ,

Sevimli canavarlar filmi resimleri

Sevimli Canavarlar filmi fragmanı

6 Ağustos 2013 Salı

İnce Kırmızı Hat-The Thin Red Line (1998-Savaş-John Travolta-George Clooney)

ince kırmızı hat izle
filmin konusu;

1998 yapımı İnce Kırmızı Hat-The Thin Red Line filmi 7 dalda oscar adayı gösterilmiş gelmiş geçmiş en iyi savaş filmlerinden biri olarak gösterilmektedir.

Sean Penn,George Clooney,John Travolta,John Cusack,Adrien Brody gibi üst düzey oyuncuların oynadığı film otoritelerden tam not almıştır.

filmin konusuna gelirsek ;

Amerikan askerlerinin 2. dünya savaşı döneminde Japonlar ile yaptıkları savaşı anlatan film aynı zamanda savaşın kirli ve acımasız tarafını da yansıtmaktadır.

bilgiler;
yapım;1998-amerika
tür;savaş
süre;2 saat 50 dakika
oyuncular;  Sean Penn-George Clooney-John Travolta-John Cusack-Adrien Brody 

İnce kırmızı hat filmi resimleri

İnce kırmızı hat fragmanı