30 Ağustos 2012 Perşembe

Şanslı Biri filmini izle, Şanslı Biri full izle, Şanslı Biri hd izle


Film Irak’ta 3 kez ölümden dönen bir denizcinin , hiç tanışmadığı bir kadının fotoğrafını taşımasıyla şansının iyiye dönmesinin hikayesini anlatıyor.Eve dönen denizci şans meleğini aramaya başlar.Başrollerinde Zac Efron ve Taylor Schilling’in rol aldığı ve 2012 de vizyona girecek olan film hikayenin tam geçtiği yerde , New Orleans’da çekildi.

Zohana Bulaşma full izle

İzleyeceğimiz filmdeki baş kahramanımız israilde görev yapan bir Komando , hertürlü silahı kullanabilme özelliği olan ve karşılaştığı zorluklarla başa cıkabilecek bir askerdir.. Ama kimsenin bilmediği bir özelliği vardır Zohan (Adam Sandler) kuaför olmayı okadar cok istiyordurki , yine bir savaş ve karmaşa arasında kendisini ölmüş gibi gösterip Soluğu New york`ta alıyor. Kuaför olarak kendisine müşteri bulmakta zorlanmayan Johan`ı Sorunlar ve Çok büyük bir piskolojik baskı bekliyor.

Yalanın İcadı hd izle

Yalan söylenilmeyen bir dünyada kişisel çıkarı için yalan söyleme fırsatı yakalayan bir kişinin komik hayatını içeriyor..2009 yılı komedi dalında ödül aldı.

Yaşam Kaynağı izle, Yaşam Kaynağı türkçe dublaj izle


The Fountain, üç farklı zamanda biriminde, bir adamın sevdiği kadını kurtarmak için başından geçen bin yıllık serüveni konu almaktadır. 15. yüzyılda İspanya’da yaşayan Tomas ölümsüzlük verdiği sanılan efsanevi bir çeşmenin arayışına çıkar. Günümüzde, Tommy Creo isimli bir bilim adamı, kanser olan eşi İzzy’yi kurtarabilmek için umutsuzca bir tedavi yöntemi keşfetmeye çalışmaktadır. 25. yüzyılda, astronot olan Tom ise uzaydaki gezintisi sırasında kendisini çok uzun sürelerdir rahatsız eden olayların arkasındaki gerçekleri keşfeder. Bu üç adamın hikayesi tek ve ortak bir gerçeğe uzanmaktadır…

Kafa Avcıları Hd İzle, Kafa Avcıları izle


Norveç’in en başarılı beyin avcısı olan Roger kendi olanaklarının ötesinde lüks bir hayat yaşamaktadır ve bunu devam ettirebilmek için ikinci bir iş olarak sanat eseri hırsızlığı yapmaktadır. Bir galeri açılışında tanıştığı eski bir paralı asker olan Clas’ın nadide bulunan, değerli bir tabloya sahip olduğunu öğrendiğinde tabloyu ele geçirmek için herşeyini riske eder. Hazırladığı müthiş bir planla birlikte tabloya sahip olan yetenekli adam, peşine düşen deneyimli askerden kaçıp saklanmaya çalışacaktır.

Herbie: Tam Gaz türkçe dublaj izle


Ailenin kolejden mezun olan tek üyesi olan Maggie Peyton güzel bir hediyeyi hak eder. Ayaklarını yerden kesecek bir araba! Ama babasının maddi durumu son modelleri almaya yetmeyince eskiler arasından bir seçim yapması gerekir. Altmışlı yılların en popüler markası olan kaplumbağalardan biri artık onundur. Bir arkadaşının yardımıyla arabasını yepyeni yapan Maggie bazı şeylerin normal olmadığını anlar. Arabasının bir ruhu vardır.1969’da The Love Bug’la beyazperde serüvenine başlayan aşk böceği Herbie, 74’te Herbie Rides Again, 77’de Herbie Goes Monta Carlo ve 80’de de Herbie Goes Bananas ile sinema macerasına devam etmişti. Uzun bir aradan sonra sevimli kaplumbağa tekrar beyazperdeye dönüyor.

Amerikan Pastası 1 türkçe dublaj izle +18

Serinin ilk filmi olan ve yayınlandığı dönemde ABD Sinemalarında +17 Yasağı getirilen film, Kızlara yaklaşma konusunda tecrübesiz 4 erkeğe yardım etmeye çalışan tecrübeli 4 kadının başından geçen komik olayları anlatır.

Dipnot full izle, Dipnot hd izle, Dipnot izle


Hearat Shulayim; her ikisi de Jarusalem’de bulunan Yahudi Üniversitesi’nin Talmud (yahudilerin kanun kitabı) bölümünde profesör olan bir baba-oğul’un rekabetini anlatıyor..

X-Men Origins: Wolverine full izle


Serinin 4.’ü Filminde bütün olayların başlangıcına gidiyoruz.Wolverine yaşadığı ailenin üzey evladı olduğunu öğrenince kendisi gibi mutant olan Victor Greed ile evden kaçar. Beraber büyürler,Orduda özel görevler alıp savaşırlar…Wolverine orduda ki görevinden ayrılır. Kendine yeni yaşam kurar ve kız arkadaşıyla beraber yaşar.Ancak Victor bunu kabullenemez ve Wolverine’nin kız arkadaşını öldürür.Bunun üzerine Wolverine intikam almak için Weapon X programına katılır…

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II türkçe dublaj izle


Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2” Harry Potter film serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü. Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter’ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.

Taksi 1 türkçe dublaj izle

Paz (Ingrid Rubio) önemli bir sınavdan kalınca babası onun taksi şöförlüğü yapmasını ister. Sonraları babasının sadece bir taksi şöförü olmadığını, sokakları pislik olarak tabir ettikleri insanlardan temizlemeyi kendine misyon edinmiş ırkçı bir grubun üyesi olduğunu farkeder. Paz sevdiği erkeğin de bu gruba üye olduğunu öğrenir. Grup; farklı renklerdeki insanlardan, eşcinsellerden ve travestilerden nefret etmekte ve taksilerine binme talihsizliğini gösterenleri sokaklardan uzak tutmaya çalışmktadır.

Taxi 2 izle Taxi 2 tek part


Marsiyla’ da taksicilik yapan Daniel, bir Japon bakana şehri gezdirmekle görevlendirilir. Fakat gezi sırasında kontrolden çıkan olaylar, onun polisle işbirliği yaparak bir Japon yakuza çetesinin peşine düşmesine sebep olur…

Taxi 4 izle


Komiser Gilbert, bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yıldızı Djibril Cisse’yi ise yasadışı bir göçmen sanacak derecede saftır. Belçikalı bir suçlu Afrika’ya gönderilmeden evvel 24 saat boyunca Marsilya polisine emanet edilir. Emilien bir polis için fazla iyi niyetlidir ve bunun farkına varan zeki hırsız, Emilien’i aslında masum olduğuna ikna eder.

Taksi 3 türkçe dublaj izle Taxi 3 hd izle Taxi 3 tek parça izle


Daniel ve Marsilya polisinden oluşan neşeli grup, başka bir maceraya atılmak üzere bir araya geliyor. Bu kez Noel Baba kostümleriyle dolaşan Noel Baba çetesinin peşine düşülüyor. Böylece Emilie, yeniden Daniel’i baştan başa değişen Peugeot 406′sıyla suçluları adalete teslim etme görevine katıyor. Marsilya’dan Tignes’e, Cannebiere’den kayak pistlerine…

Alacakaranlık – Twilight türkçe dublaj izle

On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

Küçük Adam türkçe dublaj izle

Komedi tutkunları bu filme bayılacaksınız eğlence sizi bekliyor...

Yukarı Bak türkçe dublaj izle

Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen’ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi. Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: fazlasıyla iyimser, doğa kaşifi 8 yaşındaki Russel’ı.

Arabalar 1 türkçe dublaj izle


Lightning McQueen başarıya koşullanmış bir yarış arabasıdır. Beklenmedik bir anda kendisini Route 66 otoyolu üzerindeki sessiz sakin Radiator Springs kasabasında bulduğunda hayatın sadece bir finiş çizgisinden ibaret olmadığını, hayatın kendisinin başlıbaşına bir yolculuk olduğunu keşfeder. Piston Kupası Şampiyonası için ülkeyi baştanbaşa geçen Lightning McQueen, Radiator Springs kasabasının sıradışı karakterlerini yakından tanıma fırsatını bulur.

Yanilsama izle, Yanilsama türkçe dublaj izle


Joana Prats Agnosia hastalığına sahip genç bir kadındır.Agnosia hastalığı;duyularda herhangi bir bozukluk olmamasına rağmen sinir sisteminin belirli bir yerindeki doku bozukluğundan ileri gelen görsel algıyı etkileyen sinirsel bir hastalıktır.Babasının şiddetli ölümünden sonra ona ait olan işleriyle ilgili önemli bir sırrı bilen belki de tek kişi olması filme biraz heyecan katmaktadır.Joana’nın saklamış olduğu bu sırrı öğrenmek isteyen 2 kişi daha vardır..

Kayıp Yol izle, Kayıp Yol türkçe dublaj izle


Yabancılardan oluşan bir grup, her bir Los Angeles restorana rasgele ateşler edilmesi ve gelişen olaylar zinciri özellikle Forest Whitaker ve Kate Beckinsale gibi oskarlı oyuncuları bulunduran film bu isimlerle göze çarpmaktadır…

Büyük Yarış izle, Büyük Yarış türkçe dublaj izle


Birbirine rakip olan üç farklı adam, Kuzey Amerika’nın en az rastlanan, nadir kuşlarını gözlemledikleri bir “kuş-izleme” yarışına katılırlar. Ama doğada karşılaştıkları her güçlük aslında günlük hayatlarından birer yansımadır. Mark Obmascik’in 1998 yılında yazdığı “The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession,” adlı kitaptan uyarlanan filmin baş rollerinde Owen Wilson, Jim Parsons ve Jack Black yer alıyor. Yönetmenliğini çeşitli televizyon dizilerinin de yönetmenliğini yapan ve sinemada adından Şeytan Marka Giyer (The Devil Wears Prada) ile söz ettiren David Frankel’ın üstlendiği filmin senaryo uyarlaması ise Howard Franklin’e ait

Çılgınlar Gibi izle, Çılgınlar Gibi türkçe dublaj izle


Aslen İngiltereli, üniversite öğrencisi olan Anna, eğitim için geldiği Amerika da kendisi gibi öğrenci olan Jacob’a aşık olur. Aşklarını doyasıya yaşarken, Anna’nın Amerika’da kalacağı yasal zamanı aşarlar ve Anna vizesi dolan bir kaçak olarak sınır dışı edilir.Birbirlere aşık olan çifti ülkelerin sınırları ya da kuralları ayıramayacaktır. Aşklarını uzak mesafeden sürdürmeye çalışan Anna ve Jacob, birbirlerini ‘deli gibi’ özlerler.

Cars 2 ~ Arabalar 2 türkçe dublaj izle

Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan “Race of Champions” yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere’dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin’i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.

Chiko tek parça izle, Chiko türkçe dublaj izle


Chiko, en tepeye oynuyor. O ve en iyi arkadaşı Tibet için; para, güç ve itibardan daha önemli bir şey yok. Hamburg’un kenar mahallelerinde yaşayan bu iki öfkeli Türk gencin hayatı; onların hayallerini süsleyen her şeyi kontrolü altında tutan uyuşturucu satıcısı Brownie, ile tanışmaları ile değişir. Chiko, Brownie’nin güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapar ve çok geçmeden onun sap kolu olur. Ancak Tibet Brownie ile takışınca, Chiko kendini tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. Hayatını tehlikeye atarak kazandığı her şey, şimdi bir ipliğin ucuna bağlıdır. İtibarı, konumu ve Tibet ile olan arkadaşlığı…

Waverly Büyücüleri türkçe dublaj izle


Alex olaylardan ve yaşadıklarından sıkılmıştır..Öyle bir şey diler ki aileyi parçalamaya sürüklemiştir..Alex anne ve babasının hiç tanışmamış olmasını dilemiştir..Ve dileği ne yazıkki kabul olmuştur..Artık anne ve babası birbirlerini tanımıyolardır.Bir zaman sonra Alex yaptıgına pısman olur ve nasıl duzeltebılecegını dusunur..Ve kardeslerıyle bu olayı duzeltmek ıcın maceraya atılır..Bakalım küçük büyücülerimiz olayı nasıl düzeltecekler…

Liseli Esmer Hatun Fena Siktiriyor Kendisini Martkeciye, Porno Seyret, Sexy Video izle

Liseli Esmer Hatun hemen evlerinin altında bulunan markette çalışan çırak ile bir anda elektriklenir ve çocuğa vermeye niyetlenir. Marketçi çocuk liseli esmer hatunu marketin arkasındaki depoda saatlerce sikiyor. Olan biten herşeyi gizli kamera ile kayıt altına alan marketçi sonrasında her dakikası ateşli sex ve erotizm kokan bu porno video yu bize ulaştırdı. Sex videoları arasında en kalitelilerden olan bu porno video yu ve liseli esmer hatunun zevkten havalara uçtuğu anları mutlaka izlemelisiniz.

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Despero izle, Despero tek parça izle, Despero türkçe dublaj izle


Zayıf ve kocaman kulakları ile Despereaux, doğduğu küçük dünyası için oldukça büyük kalmaktadır. Bir kenara çekilip yaşama fikrini reddederek Pea isimli bir prensesle arkadaşlık kuran Despereaux, şövalyelerin, ejderhaların ve çekici genç kızların hikayelerinin anlatıldığı kitapları okumayı öğrenir. Fareler dünyasından, bir fareden öte bir erkek olabilmek adına sürgün edilen Despereaux, kendisi gibi aforoz edilmiş Roscuro tarafından kurtarılır. Roscuro, bu hikayeleri duymak için can atmaktadır…

9 Ay 10 Gün izle

William (Cusick) ve karısı Jessica (Anwar), terör saldırıları yüzünden şehri terk ederler. William yeni aldığı çiftlikte hayatını yeniden kurmanın hesaplarını yapmaktadır. Çiftliğe geldiklerinde evlerinde birinin olduğunu fark ederler. Elias bozuk İngilizcesiyle, kendisinin hizmetlerine karşılık evin eski sahibinin burada yaşamasına izin verdiğini açıklamaya çalışır. William böyle bir anlaşma olmadığını ve hemen evden çıkmasını söyler. Bu sırada radyodan, teröristlerin onların bulunduğu bölgeye doğru geldikleri haberini alırlar.

Müzede Bir Gece 2 Online İzle, Müzede Bir Gece 2 türkçe dublaj izle


Doğal Tarih Müzesi yenilenmek için kapatılır. Müze içindeki eserler ise meşhur Washington müzesinde devlet tarafından koruma altına alınır. 136 milyon eser ve koleksiyonlar dünyanın en büyük müzesi olan Smithsonian kurumunda sergileniyor. Filme bu sefer yeni kahramanlar yani yeni eserler ekleniyor, ve bunlardan biri de tek başına Atlantik’i geçen efsanevi kadın pilot Amelia Earhart.

Müzede Bir Gece 1 izle, Müzede Bir Gece 1 türkçe dublaj izle


Ulusal Tarih Müzesinin karanlık koridorları belki de en inanılmaz günlerini yaşıyordu. Tarih öncesi yaratıklar, korkunç eski çağ savaşçıları, kayıp Efrica kabileleri, tarihin gördüğü en büyük kahramanlar ve daha neler neler tarihin koridorlarından çıkıp bu müzdede yerlerini almışlardı. Hepsi dondurulmuş gibi ya da dondurulmadılar mı acaba? Bir aksiyon komedi filmi olan “Müzede Bir Gece”, Ulusal Tarih Müzesinin yeni gece bekçisi Larry, tüm ziyaretçiler evlerine gittiklerinde asıl maceranın başladığına tanık olacaktır. Hayatı boyunca fantastic maceralar peşinde koşmuş olan Larry Daley (BEN STILLER),unların ona hiçbir çıkar sağlamadığını ve bu yüzden işssiz kalıp oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark edince gerçek bir iş arayışına girer. Rüyalarındaki büyük hayalin bir gün onu bulacağından emindir. Fakat böyle bir hayalin bu kadar canlı ve heyecanlı gerçekleşeceğinden tabii ki haberi yoktu… İşindeki ilk gecesinde büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım klavuzu ile koskaca müzede tek başına kalır. En azından o yalnız olduğunu düşünmektedir. Fakat bir dakika , bu ses de ne? Larry bütün şaşkınlığı ile koskoca müzedeki tüm yaratıkların teker teker canlanmasına şahit olacaktır…Dünya tarihinin en korkunç yaratığı T-Rex, Hun İmparatoru Atilla , kaplanlar, maymunlar ve bir müzede tarihe karıştığını düşündüğünüz her şey taker taker koridorlarda dolaşmaya başlayacaktır. Tarihin sayfaları içinden çıkan yüzlerce karakterin içinde yalnızca Teddy Roosevelt (ROBIN WILLIAMS) ona bu kaosun sebebini ve çözümleme yolunu gösterecektir. Tekrar işini kaybetmekten ve bu yüzden oğlu Nick’i görememekten korkan Larry müzeyi zarar görmeden korumaya ve işine devam etmeye karar verecektir.

Avrupa Muhabbeti izle, Avrupa Muhabbeti türkçe dublaj izle


İnternette yazıştığı Alman arkadaşını ismini yanlış okuduğu için Mike sanan, fakat daha sonra onun Mika adında çok güzel bir kız olduğunu öğrenen Scott’ın; onu erkek zannedip e-mailini bloklamasından sonra, Mika’yı bulmak için Avrupa’ya yolculuk yapma kararı alması ile bütün macera başlar.

Vay Anam Vay 1 izle, Vay Anam Vay 1 türkçe dublaj izle


FBI ajanı Malcolm Turner (Martin Lawrence) sert, zeki bir polistir, yapamayacağı üstesinden gelemeyeceği sorun yoktur. Önemli bir cinayet planını durdurması mı gerekiyor? hiç sorun değil, derhal Asyalı beyaz kılığına girip olaya müdahale edebilir.. Malcolm’un son işi bir güney kasabasında geçer. Hapishane kaşkını bir banka soyguncusunun yakalanması gerekmektdir. Plan hazırdır: Bir süre sonra soygunun eski aşkı Sherry ve çocuğu, ailenin yaşlı büyüğü ihtiyar kadını ziyarete gelecektir. Soygunucun da Sherry’yi izleyeceğini düşünen polisler evi gözlem altına alır. Ancak planda küçük bir aksama olur: Big Momma beklenmedik bir şekilde kasabadan ayrılır. Bu durumda Sherry’nin kasanaya gelmesinin tek yolu kalır: Malcolm, Big Momma olur ve eve yerleşip Sherry’yi bekler..

Vay Anam Vay 2 izle


2000 yılında Big Momma’s House (Vay Anam Vay) filminde Martin Lawrence Koca Anne rolü ile kariyerin en ağır ve en büyük rolünü canlandırdı. FBI ajanı Malcom karakteri ile bir banka hırsızını yakalayabilmek için oldukça farklı bir yöntem seçip kılık değiştirdi. Lawrence daha cesur, daha büyük ve daha kötü bir Koca Anne olarak izleyicilerin kaşısına dönüyor…Bu kez, Lawrence’in Koca Anne kılığına bürünmesinin sebebi ulusal bir güvenlik felaketini önlemek… Fakat Koca Anne’nin ülkeyi kurtarmak için öncelikle şüpheli ve garip bir ailenin çocuklarına bakıcılık etmek durumundadır… Malcolm ölümcül bir bilgisayar virüsü tarafından tehdit altında olan ulusal güvenlik dosyalarını kurtaramaya çalışıyor…Ne yazık ki bu virüsü yok etmenin tek yolu yaratıcısına yakın olmak. Bu arada Tom Fuller’ın Orange County’deki evinde bir hizmetçiye ve dadıya ihtiyacı vardır. Bilin bakalım bu bakıcı kim olacak… Tabi ki Koca Anne… Bütün bunların dışında Koca Anne, kırılmaya çok yaklaşmış Fuller ailesinin bağlarını pekiştirmeye ve onları tekrar birbirlerine bağlamaya da çalışacak. Bu arada tabii kendi ailesine olan inancı ve bağlılığı da pekişecek.

El Gringo izle


El Gringo izle,El Gringo seyret,El Gringo hd izle
Yapım:2012 – ABD,
Tür:Aksiyon, Dram,
Süre:102 dakika
Yönetmen:Eduardo Rodriguez ,
Oyuncular:Scott Adkins,Christian Slater, Bashar Rahal, Zahary Baharov,
Senaryo:Jonathan W. Stokes ,

New Jack City izle


New Jack City izle
Tür: Dram – Gerilim – Polisiye
Yönetmen: Mario Van Peebles
Oyuncular: Chris Rock, Bill Nunn, Bill Cobbs,
Russell Wong, Mario Van Peebles, Allen Payne
Yapım: 1991, Amerika
Film Süresi: 1 saat, 35 dk.

Cesaret Oyunu izle Türkçe Dublaj HD Full, triple dog hd izle, triple dog izle



Kiralık Katiller türkçe dublaj izle


Jane ayrıldığı şirketinin karıştığı bir kaçakçılık hakkında bilgi sahibi olur, şirket tarafından aranmaktadır. Jane kaçmaya karar verir. Soluğu bir adada alan Jane peşine bir kiralık katil takıldığından haberdar değildir. Kiralık katil Joseph oldukça tecrübeli ve temiz iş çıkaran bir profesyoneldir.

Vur emri - Shoot On Sight türkçe dublaj izle


Film Müslüman bir polis memurunun trajik hikayesini konu alıyor. Tariq Ali, Scotland Yard’da çalışan bir polis memurudur ve 7 Temmuz günü Londra’ya yapılmış bir bombalı saldırının faillerini bulmakla görevlendirilir. Fakat sıradan bir Müslüman’ın yanlış ihbar üzerine Scotland Yard tarafından boş yere öldürülmesiyle işler daha da zor bir hal alır. Ayrıca uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü görevine rağmen, Müslüman olması nedeniyle patronun gözünde o da bir şüphelidir.

Stepford Kadınları hd izle, Stepford Kadınları izle


Yeni çevresine alışmaya çalışan Joanna (Nicole Kidman), kasabadaki tüm kadınların yemek yapmaktan, ev temizliğinden ve kocalarını memnun etmekten tutku derecesinde hoşlanan klasik ev kadınları olduğunu fark edince bu durumun nedenini araştırmaya değer bulur. Çok geçmeden gerçeğin farkına varacaktır. Bu kasabanın erkekleri, karılarını köle gibi itaat eden cyborg kopyalarıyla değiştirmişlerdir.

Zorlu Arayış türkçe dublaj izle


Tatilini geçirmek için Tayland’a giden iki genç kız, terörist bir grup tarafından kaçırılır ve rehin alınır.Teröristlerin amacı, Guantanamo körfezinde rehin tutulan arkadaşlarının serbest bırakılmasını sağlamaktır. Kızlardan biri Amerikalı senatörün kızı olduğundan kaçırma olayı politik nedenlerle gerçekleştirilememektedir. Tayland polisi olaya el atar ancak eski CIA ajanı olan Jake Hopper (Steven Seagal)’ın kızı Jessica’yı onlara bırakmaya hiç niyeti yoktur.Olayın içine giren Jake zorlu bir arayış ve müthiç bir mücadele beklemektedir…Aksiyon ve dövüş filmlerinin vazgeçilmez ismi Steven Seaggal’dan muhteşem bir macera filmi…

Vay Anam Vay 3 türkçe dublaj izle


FBI ajanı Malcolm Turner ve üvey oğlu Trent, bir cinayeti araştırmak amacıyla sadece kızların gittiği bir sanat okuluna girerler; ama kılık değiştirerek! ..

Çakmaktaşlar Taş Vegas’ta türkçe dublaj izle


Fred Çakmaktaş ile Barney Moloztaş’ın yaşadığı, hayatlarının en mutlu anıdır. İkisi de Bronto Crane Akademisinden yeni mezun olmuşlardır. Taşyatağı’ndaki taş ocaklarında işlerini garanti altına almışlardır. Bundan daha iyi ise can sağlığıdır… Öte yandan Albay Slaghoople ve karısı Pearl’ün genç ve güzel kızları Wilma ile başları derttedir. Isaac Mizraki’nin en son tasarımlarından ve en pahalı giyecekleri sayesinde göz alıcı bir kadın olan anne Pearl, kızının hayatındaki herşeye karışmaktadır.Bu karışma olaylarına onun evliliği de dahildir ve tatlı dilli, güler yüzlü bir genç olan Chip Rockerfiller ile evlenmesini için elinden gelen herşeyi yapmaya başlamıştır. Çok pahalı olan Cadirock marka araba kullanan ve ülkenin en önemli üniversitesi olan Princestano’ın ilk sınıfında okuyan bu gence üniversitedeki ve şehirdeki tüm kızlar hayrandır ama bu genç Wilma’nın tipi değildir. Yapılan baskılar o kadar artar ki, Wilma evden kaçar ve soluğu Las Vegas’ta alır. Mezuniyetlerini kutlamaya giden Fred ile Barney de Rock Vegas’tadır.

Şrek full izle Şrek izle Şrek türkçe dublaj izle


Çirkin görünümlü, yeşil bir canavar olan Shrek, son derece mutlu bir yaşam sürer. Çamur banyosu yapmaktan ve kendi bataklığında yaşamaktan son derece mutlu olmasına karşın, çevresindekiler, hatta öz anne ve babası bile onun görüntüsüne, pis kokusuna dayanamaz. Ancak Shrek’in kendine güveni tamdır ve bütün bu olumsuzluklar onun moralini bozmaz. Günlerden bir gün güzel prenses Fiona, bir ejderha tarafından kaçırılır. Duloc ülkesinin iktidar hırsıyla yanıp tutuşan yöneticisi Lord Farquad, prensesi kurtarmak için Shrek’ten yardım ister. Lord, ideal eş olarak prenses Fiona’yı seçmiştir ve onu ejderhaya bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Şrek 2 - Shrek 2 tek parça izle, Şrek 2 - Shrek 2 türkçe dublaj izle


Shrek ile Fiona gittikleri balayından dönmüşlerdir. Fiona’da yavaş yavaş Shrek’e benzemektedir. Birgün Fiona’nın ailesi kızlarını ve damatlarını uzak ülkeye davet ederler. Bütün insanlar merak içinde yollara dökülmüşlerdir. Fiona’nın ailesi Shrek’i görünce hayal kırıklığına uğrarlar.Sherek ile Fiona’yı ayırmak için Çizmeli Kedi,Fiona’nun Peri Vaftiz Annesinden, Yakışıklı Prensten yardım isterler…

Şrek 3 - Shrek 3 tek parça izle, Şrek 3 - Shrek 3 türkçe dublaj izle


Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek’e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi’yi görevlendiren Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona’nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie’den (Justin Timberlake) başkası değildir. Öte yandan çok çok uzaklarda Fiona’yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian’ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur. Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, “geleceğin kralı” olarak gördükleri Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken, diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming’i durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie’nin hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.

Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu türkçe dublaj izle


Shrek ve eşi Prenses Fiona, çocukları ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Bu mutluluklarına dostları çizmeli kedi, eşek ve eşeğin yavruları da eşlik etmektedir.Zaman tersine dönmüş gibidirBu iyi aile babası rolü zamanla Shrek’e sıkıcı gelmeye başlar. Artık, çevresindekileri korkutarak kendinden kaçırdığı eski günlerdeki halinden çok farklıdır. Kendini gerçek bir dev gibi hissettiği günleri çok özleyen Shrek, kötü kalpli Rumpelstilzchen ile bir anlaşma imzalar. Aslında Rumpelstilzchen, onu oyuna getirmiştir.Shrek anlaşma sonrası kendini farklı bir yerde, farklı bir zamanda bulur. Bu dünyanın kralı Rumpelstilzchen’dir. Ve bu yeni dünyada devler avlanmaktadır. Shrek, prenses Fiona ile hiç karşılaşmamıştır. Üstelik eski dostları da onunla tanıştıklarını hatırlamaz. Shrek’in yeni görevi her şeyi eski haline getirmek ve gerçek aşkı ile dostlarını yeniden kazanmaktır. Bu uğurda birbirinden heyecanlı maceralara atılır.

Madagaskar 3 tek parça izle, Madagaskar 3 türkçe dublaj izle


Dört sevimli arkadaşımız olan alex, melman, gloria ve marty new york’a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar.. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.

Son Durak 5 tek parça izle, Son Durak 5 türkçe dublaj izle

Serinin son filmi olan son durak 5′te olaylar gene devam ediyor. Bu sefer biri gelecekte asma köprünün yıkılıp insanların öldüğünü görür. Ancak gene ölümden kaçış yoktur…

Son Hava Bükücü izle, Son Hava Bükücü türkçe dublaj izle


Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur. Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

Siyahlı Kadın türkçe dublaj izle


Klasik hayalet hikâyesine dayalı olarak The Woman In Black, oğlunu terk etmek zorunda kalıp Eel Marsh Malikhânesi’nin yeni ölmüş sahibinin işlerine katılmak için uzak bir köye seyahat eden avukat Arthur Kipps’in (Daniel Radcliffe) yaşadığı olayları anlatıyor.Eski köşklerde yalnız başına çalışan Kipps, kasabanın trajik ve işkence dolu sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor. Yerel çocukların gizemli yollar ile öldürüldüğünü anlayan Kipps’in korkusu artmaya başlıyor. Siyahlar içerisinde intikamcı bir kadın tarafından tehdit edilen Kipps, terörün dönügüsünü kırmak için bir yol bulmalı. The Woman In Black filminde Ciaran Hinds (TINKER, TAILOR, SOLDIER, SPY) ve Janet McTeer (TUMBLEWEEDS) gibi oyuncular da yer alıyor. Film, Susan Hill’in romanından ekranlara Jane Goldman tarafından uyarlanıyor. Ve yapımın yönetmenliğini James Watkins üstleniyor. (EDEN LAKE).