16 Temmuz 2012 Pazartesi

Yetenek Sizsiniz Hindistan – Warriors Of Goja

Belki izlemişsinizdir geçen gün Yetenek Sizsiniz’de sahne alan Ahmet Tari ve kardeşi bi gösteri yapmıştı.  Acun Ilıcalı’yla oldukça keyifli bir sohbet yapan yarışmacı önce onlarca florasan lambayı vücudunda kırdırdı. Ardından kafasıyla tahta, kalas, florasan lamba gibi şeyleri kırmaya başladı.
Çoğu sitede çakma gösteri gibi eleştiriler aldı. Zaten fondaki şarkıyı duyunca anlamıştım ne yapacağını J. Ama çakma gibi bi kelimeyle sıfatlandırılması biraz saçma. Zaten adam belirtti yapacağı gösterinin Hindistan’da başka bi yarışmada yapıldığını.
Kafasında tuğla kırmaya kalkması üzerine Acun’un Orhan o sağlıklı bir gösteri değil. Sana bir şey olsa biz bunun hesabını nasıl veririz? Diyerek yapacağı gösteriyi bölmesi çok gereksiz oldu. Bi yarışma için kimse hayatını riske atmaz diye düşünüyorum o sahnede. Rtük mü karar veriyor bu tür şiddet içeren gösterilere bilmem ama gösterinin orijinalinde görüntü olarak daha tehlikeli olan hareketler var. Aslında şu Amerikan güreşi dedikleri olayın benzeri bu tür gösteriler. Bi çeşit illüzyonda denilebilir J.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder