16 Temmuz 2012 Pazartesi

Oğlum Bak Git [Extreme Version]

Bu yazı 1 ay 25 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Herhangi bir yanlış anlaşılmadan bu site sorumlu değildir.
Videoda alının teriyle para kazanmaya çalışan belediye görevlisi abimize diklenen(meye çalışan) bir veletin dayak yiyişini izleyeceğiz. Vallaha abinin çocuğa salladığı her sopada içimde kelebekler kırpıştı :D Bi mutlu oldum böyle. O dayı bu velete vurmadan video bitseydi kahrımdan ölürdüm lan, çok şükür muazzam bir finalle noktalandı. Ayrıca videonun son kısmını bir arkadaş tekrar düzenlemiş çok hoş olmuş :)

Oğlum Bak Git [Extreme Version]


+oğlum bak git oğlum bak git. -hadi bidaha vur hadi vursana hııh hadi . -lan oğlum git -hadi vur vursana -lan git!! -ne oldu yemiyomu heh? vuriyim mi sırtına. niye vurdun heh? -oğlum bak giiiitt bak git!!! -ne olucak? -oğlum bak giit oğlum bak daha küçük sübyansın git tamam mı? -ne olucak bişey mi olucak? -yaa sabır sabır sabır sabır..Oopps, sabır 404 not found. -hadiiiiii! -Ş -pat küt çat. ! aHhhhHhHhhh ahuhhuhh Tamammm abiğğğğğ.. Erröör.exe

Oğlum Bak Git’ Videosundaki Çocukla Röportaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder