15 Temmuz 2012 Pazar

Facebook Durum Beğendirme Güncel

Facebook Durum Beğendirme

Facebook durum beğendirme uygulamaları sayesinde durumunuzu , fotoğraflarınızı , sayfadaki gönderilerinizi ve diğer herşeyi beğendirtebilirsiniz. Arkadaşlarınıza durumumu beğenirmisin yazmaktansa bu uygulamaları kullanmak en mantıklısıdır. Durum beğendirme uygulamaları ücretsiz ve kullanımı kolaydır. Bu yazımızda ünlü beğendirme uygulamalarını ve bunların kullanımlarını anlatacağız.
Bildiğiniz üzere son zamanlarda piyasası patlayan durum beğendirme sitelerinin sayısı gittikçe artıyor. Scriptlerin ücretsiz dağıtılması yarışın başlamasına sebep oldu. Durum beğendirten sitelerin artması sonucunda bozuk , çalışmayan sitelerde ortaya çıkmaya başladı. Server’ın performansının düşüklüğünden kaynaklanan bu script bozulmalarından dolayı uygulamalar çalışmıyor , beğeni getirmiyor. Sağlam server’a sahip olan durum beğendirme siteleri ayakta durabiliyor. Bizde o siteleri sizlere tanıtacağız.

Facebook Durum Beğendirme Uygulaması Kullanmak Suç mu?

Facebook uygulamasını hesabınız ile ilişkilendirirken sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Tabi ki diğer kullanıcılarda sizin gibi aynı işlemleri yapıp uygulamaya giriyorlar. Bu yüzden illegal bir tarafı bulunmamaktadır. Gönül rahatlığı ile kullabilirsiniz.
Not: Şöyle bir sıkıntılı durum var. Beğendiğiniz durum veya fotoğrafları göremiyorsunuz. Size suç olarak görülebilecek resimleri beğendirtebilirler. Bu olaydan kesinlikle haberiniz olmaz. Ancak ve ancak arkadaşlarınız görebilir onlarda size uyarabilirler.

Facebook Durum Beğendirme Uygulaması Mantığı Nedir?

Sizin gibi yüzlerce facebook kullanıcısı uygulamaya katılır. Beğeni yapan kişiler uygulama katılan kişilerdir. Katılan 1000 kişi varsa beğeni gelmesini istediğiniz post’a 1000 beğeni gelir. Ne kadar kişi varsa o kadar beğeni gelir. Sizde başkasının post’larını beğenirsiniz. Onlarda sizinkileri beğenir. Mantıklı bir ortak çalışma işlemi bulunmakta.
Uygulamayı çalıştırmak için abone olun gibi kandırmacalara sakın gelmeyin. Abone olmadan veya bir sayfayı beğenmedende o uygulama çalışır. Bu tip numaralara genelde internet bilgi düzeyi düşük olan insanlar düşüyor. Bazı çakallarda haklı olarak bunu değerlendiriyorlar.
facebook begen butonu1 Facebook Durum Beğendirme

Facebook Durum Beğendirme Uygulaması Kullanımı

Aşağıda paylaştığım sitelerden birine giriniz. Facebook ile giriş yaptıktan sonra uygulama yetkilendirme sayfası açılacak. Burdan izin ver butonuna tıklayarak bir dahaki aşamaya gidiyoruz. Artık uygulamayı yetkilendirdik. Şimdi siteye geri dönüyoruz ve attığımız gönderinin linkini yapıştırıyoruz. Onay butonuna bastıktan sonrada beğenilerimiz geliyor. Şimdi bu olayı biraz daha ayrıntılı anlatalım.

Öncelikle Yapılması Gerekenler

  • Facebook yaşınızı 18 veya üstü yapıp abonelik sistemini aktif etmeniz gerekiyor.
  • Yazdığınız durumlar veya koyduğunuz fotoğrafları herkese açık olarak koyun.
  • Bütün gizlilik ayarlarınızı herkese açık olarak değiştirin.
Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra hesabımız beğeni almaya hazır hale gelecektir. Ekstra bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Beğeni Almak İçin Yapılması Gerekenler

  • Aşağıda paylaştığım sitelerden veya uygulama linklerinden birini seçip tarayıcınıza yapıştırın ve enter’a basın.
  • Ardından açılan sayfada sizi facebook uygulamasına yönlendirecek bir link olacak , o linkte tıklayarak uygulama yetkilendirme sayfasına gidin.
  • Açılan sayfada size uygulamanın profilinize erişim durumunu gösteren bilgiler olur o pencereden “İzin Ver” butonuna tıklayın.
  • Uygulama artık kullanıma hazır şimdi açtığınız siteye geri dönün.
  • Beğendireceğiniz durum veya fotoğrafın linkini alın.
  • Linkini almak için kaç dakika veya saat önce yazıldığını belirten text’e bağlantı konumunu kopyala veya tarayıcınızda ne yazıyorsa onu seçin linki kopyalayın.
  • Tekrar o siteye geri dönün ve bulunan yazı kısmına linki yapıştırın. Onay butonuna tıklayın ve beğeniler gelmeye başlasın.
Beğeni kazanmak bu kadar kolay. 3 veya 4 adet ünlü uygulamalardan kullansanız ortalama 1000-1200 beğeni kazanırsınız.

Facebook Durum Beğendirme Uygulamaları

Bu bölümde durum beğendirme hizmeti veren uygulamaların sitelerini sizlerle paylaşacağım.
http://buraksaglam.net/abone/
http://apps.facebook.com/remixfolder/
http://www.begeniarttir.com/
http://apps.facebook.com/oktayla_begen
http://apps.facebook.com/otobegendir
http://apps.facebook.com/begenilerimiz/
http://apps.facebook.com/otodurumbegen/
http://apps.facebook.com/durumbegenartsin/
Listeyi yeni sağlam uygulamalar buldukça güncelleyeceğim. Hergün takip etmenizi öneririm.

3 yorum:

  1. teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
  2. yeni durum hilesi http://apps.facebook.com/gangnambeqendir

    YanıtlaSil
  3. It's really a cool and helpful piece of information. I'm satisfiеd that you sіmρlу ѕhared this helpful іnfо
    with us. Pleasе stay uѕ іnfоrmеd like thiѕ.
    Thank you for shaгіng.
    My blog ... sex

    YanıtlaSil