4 Temmuz 2012 Çarşamba

Android oyunları hakkında bilgiler

Dokunmatik ekran, WiFi ve 3G gibi özelliklere ev sahipliği yapan akıllı telefonlar; günümüzde ufak yaştaki çocuklar tarafından bile kullanılabilir hale gelerek topluma müthiş bir şekilde adapte olmuş durumda bulunuyor. Yediden yetmişe herkesin hayatını kolaylaştıran, daha eğlenceli bir telefon deneyimi yaşamasına olanak sağlayan akıllı telefonlarda kullanılan işletim sistemleri ise markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. Bilhassa Samsung tarafından sıkça tercih edilen Android işletim sistemi, arkasına Google’ın desteğini de alarak sektörde ciddi bir pay kapmış bulunuyor.



11 Android oyunları iOS platformu için üretilen ve geçtiğimiz günlerde 1 milyar dolar gibi astronomik bir rakama satışı gerçekleşen Instagram, artık Android platformu için geliştirilen uygulamasıyla da kullanılabilir hale gelmiş bulunuyor. Bu gelişme, uygulama geliştiricilerinin hali hazırda ilk tercihi halinde bulunan iOS işletim sisteminin yanı sıra Android’in de artık tercih sebebi haline geldiğinin bir göstergesi olarak da yorumlanabilir.

Google Play adındaki sayfaya üye girişi yapıldığı takdirde; hali hazırda bulunan yüzlerce, belki de binlerce android uygulamaları ve android oyunları arasından istenilen herhangi birisi -ekseriyetle- ücretsiz olarak temin edilebilir durumda. Geliştirilen bu android programları kullanıcıların Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarını etkili ve daha az kaynak tüketecek şekilde kullanmaları noktasında yarar sağlayabiliyor.

Ancak geniş bir derya olarak da nitelendirilebilecek bu uygulama arşivi arasından en etkili ve kullanışlı programları seçebilmek ciddi maharet isteyen bir konu. Ve ne yazık ki çoğu kullanıcı bu derya arasında kendi işine yarayacak ve kolaylık sağlayacak uygulamaları bulmakta zorluk çekiyor. Söz konusu kullanıcılara kolaylık sağlamak adına yayın hayatına atılmış ve ziyaretçilere hizmet vermeye devam eden www.androidoyunlarim.com adresi ise; geniş oyun ve uygulama arşiviyle en son gelişmeleri Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder