10 Temmuz 2012 Salı

AM Conspiracy (albüm)

AM Conspiracy album cover.jpgAM Conspiracy, AM Conspiracy'nin tam uzunluktaki ilk albümü.2008'de yapılan değişikliklerden sonra House of Blues ve Orlando Music Fest gibi etkinliklerde sahne alan grup 2009'da stüdyoya girme kararı aldı, Shaun Glass(ex - SOiL/Dirge Within)'ın ortağı olduğu Burnhill Union Records ile albüm anlaşması yapıldı albümün adı açıklanmazken 2009 Eylül ayında yayınlanacağı belirtildi.Chris Wisco sahibi olduğu Racine,Wisconsin'deki Belle City Sound stüdyosuna kapandı, Ağustos ayında Randy Staub tarafından mixlendi.

Eylül ayında girildiğinde grup hayranları albüm haberi beklerken Mike Farole'nin gruptan çıkarıldığını öğrendiler, Myspace üzerinden yapılan açıklamada Mike devamlılık sorunları nedeniyle gruptan çıkarıldığı belirtildi.Kısa bir süre sonra Mike'ın yerine gruba dahil olan kişini grubun ilk ritim gitarist Rob DeHaven oldu, albümün çıkış tarihi ise 12 Ocak 2010'a ertelendi. Stüdyoya tek başına giren Rob'un kayıtları tekrar Randy Staub tarafından mixlendi, ve 24 Kasım 2009 tarihinde ilk single "Welt" MySpace'de yayınlandı.

12 Ocak'ta albüm piyasaya sürüldü grup bu sırada grup başta Florida ve Teksas olmak üzere Amerika'nın Güney eyaletlerini kapsayan tura çıktı. 20 Mayıs 2010'da albümün ikinci teklisi "Pictures" yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder