18 Temmuz 2012 Çarşamba

Al sana panpişşş

Son zamanlarda iyice medya konusu olan Hilal Cebeci’nin Twitter’da paylaştığı fotoğrafları sitemizdede konu olmaya hak kazanmıştır :D Pazar akşamı, yatağa girmeden önce yarı çıplak haliyle kendi fotoğrafını çeken seksi şarkıcı, pozu internette paylaşması, son zamanlarda yaşanan şike olayları ve şehit haberlerini bile geride bıraktı. Elbette bu çok acınası bir durum.. Nasıl olur da; 2 meme, 2 bacak gösteren bir kadın, şehit haberlerini bastırabilir, “bu kadar mı abazalaştı milletimiz?” anlam veremiyorum.

Şahan Gökbahar Hilal Cebeci’yi taklit etti :)

Hilal Cebeci’nin fotoğraflarını takipçileriyle paylaşması komedyenlerin ilgi odağı olmuş olacak ki Şahan Gökbahar’da çıplak fotoğraflarını yayınladı. :D İşte o çıplak fotoğraflar :D sahan31 Al sana panpişşş   sahan11 Al sana panpişşşBununla biter mi panpiş olayı? Hayır tabii ki, bi oyun sitesi bu olayın oyununuda yapmış. Merak edenler için aşağıda;
Hilal Cebeci’ye göre Pampişizm:”Sevgi, egolarından sıyrılmak, sevgi dolu olmak.” anlamına geliyor.
Twitter’daki takipçi sayısı bir anda fırlayan şarkıcı Hilal Cebeci’nin paylaştığı fotoğraflar ana haber bültenlerinin bile vazgeçilmez konusu haline geldi. Hilal Cebeci’ye ilgi bu kadar yoğun olunca oyun siteleri de boş durmayarak şarkıcı Cebeci’nin oyununu “Pampiş” oyununu yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder