17 Temmuz 2012 Salı

Adını Feriha Koydum hayranları, Çağatay Ulusoy (Emir) hayranları

Adını Feriha Koydum hayranları, Çağatay Ulusoy (Emir) hayranları, Hazal Kaya (Feriha) hayranları gözünüz aydın dizimiz geri döndü.!
Fakat büyük hatayla.. Dönüş tam bir fiyasko. Akıllı ekip sezon finalinde, Feriha’nın Emir’e yazdığı mektupta Feriha yazarken mavi kalem kullanmış fakat Emir okurken siyah kalemle yazılmış bir kağıt kullanarak adının anılmasına ve bol bol konuşulmasına neden olmuştu. Bu hatayı izleyicilerin keskin zekası ve pür dikkatini düşünemeyerek yaptıklarını düşündüğümden dolayı pek yadırgamıyorum. Belki de pek önemsemediklerinden kaynaklanıyordur hataları günahlarını almayayım şimdi. :D
Sezon finalinde yaptıkları bu hatanın yanı sıra, Zehra’nın vurulmasının reyting getireceğine inanan dizi ekibinin fragmanında Zehra’yı gösterek akıllarımızdaki Zehra ölecek mi ölmeyecek mi merakını gidererek bir izleyici olarak dizinin dönüşündeki heyecanımızı öldürdüğünü düşünüyorum. Fragmanda Zehra’yı göstermemiş olsalardı eğer yeni bölümü çok daha istekli bir biçimde izleyecektik belki de. Ne yazık ki hiç yapılmaması gereken bir hatayı yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder